BurendagSchilderlesDe Nationale Burendag op 25 september maakt het mogelijk om elkaar weer te ontmoeten, een praatje te maken en samen dingen te doen. In Zoetermeer vinden zaterdag meer dan zestig activiteiten op het gebied van sport en cultuur plaats.


Gemeente Zoetermeer heeft sport- en cultuuraanbieders uitgedaagd om op Burendag samen met buurtbewoners activiteiten te organiseren. En dat is gelukt: in de verschillende wijken zijn zaterdag tientallen gezellige, vrolijke en kleurrijke workshops, clinics en trainingen georganiseerd. Verspreid door de wijken vinden onder andere schilderworkshops, bootcamps, yogalessen, stadsparkours, dansdemo’s, graffiticlinics, muzieksessies en open ateliers plaats. Er is te veel om op te noemen, je moet echt een kijkje nemen.

Het wordt zaterdag mooi ‘Burendagweer’, maak een leuk ommetje door je wijk en sluit aan voor een intensieve bootcamp, een muzikale zangsessie, een ontspannende wandeling of een kleurrijke schilderles. Alle activiteiten kun je ook terugvinden op: https://www.burendag.nl/mijn-buurt

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-