Loser beeldTheaterhart sluit de week tegen pesten af op een hele bijzondere manier. Op 3 oktober 2021 lanceert Theaterhart met trots de docufilm Loser! in het Stadstheater Zoetermeer. Dit is een digitaal lesprogramma om pesten bespreekbaar te maken in de klas.

Sinds 2013 is de voorstelling Loser! een succesvol begrip geworden binnen de Zoetermeerse basisscholen en omstreken. Loser! won in 2013 de Publieksprijs Kunst & Cultuur. Door jarenlange ervaring en meer dan 300 schoolbezoeken, heeft Theaterhart een lesprogramma kunnen ontwikkelen dat interactief is, snel en makkelijk inzetbaar. De leerkracht kan met 1 druk op de knop, pesten in de klas bespreekbaar maken of preventief inzetten op elk gewenst moment. Het programma is geschikt voor basisscholen vanaf groep 6.

In de docufilm spelen de kinderen van basisschool de Spelevaert de hoofdrol. Door de ogen van de kinderen zien wij hoe zij zelf de verantwoordelijkheid terug kunnen pakken om pesten in hun eigen (digitale) omgeving te stoppen. De première is gratis bij te wonen voor leerkrachten of geïnteresseerden in het onderwerp. Aanmelden bij Theaterhart, Esther Rietman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-