Schermafbeelding 2021 09 17 om 21.12.44
Vrijdagochtend was het weer feest in Winkelcentrum Rokkeveen. Tien deelnemers van de kanskaartenactie mochten hun prijs in ontvangst nemen. Een spannend moment voor de deelnemers die, tot op het moment van de trekking, niet wisten wat ze gewonnen hadden.

Elke maand geven ondernemers uit het winkelcentrum diverse prijzen weg. Mode cheques, beauty cheques van 50 euro en een goed gevulde doos met versproducten t.w.v. 100 euro worden verloot. De lootjes werden getrokken door Leo van der Meer, supermarktmanager
van de Albert Heijn, en de secretaris van de winkeliersvereniging. Elke winnaar ontving ook nog een prachtige bos bloemen van de bloemist uit het winkelcentrum. Mevrouw Scholtes was de gelukkige winnares van een modecheque. “Met twee opgroeiende kinderen die vaak nieuwe schoenen nodig hebben is de bon zeker welkom. Wij gaan dus een bezoekje brengen aan Dorell schoenen”, antwoordde ze met een grote glimlach.

Schermafbeelding 2021 09 17 om 21.18.39 copyDe minuut winkelen bij supermarkt Jumbo werd gewonnen door Frans Helderman een vaste bezoeker van het winkelcentrum. Dat hij gelijk met een karretje de winkel in mocht zorgde even voor een stressmomentje. Eenmaal in de winkel ging hij recht op zijn doel af, de wijnafdeling. De gevraagde koffiebonen van zijn partner rende hij in de zenuwen voorbij. Na het scannen van de kar kwam het totaal bedrag op €116,26. Meneer Helderman kon de boodschappen met het winkelwagentje naar huis brengen, hij woont letterlijk om de hoek van het winkelcentrum. Meneer Helderman: ”Dit is al de 3de dat ik iets win in het winkelcentrum. Afgelopen jaren won ik al eens een bon van de Etos en een rollade van Slagerij Reas.”

De goed gevulde doos met versproducten, wijn, nootjes en andere lekkernijen aangevuld met cadeaubonnen, was voor de familie Scholten. Zij waren naast ontzettend blij vooral verbaasd over de hoeveelheid. De kanskaartenactie loopt nog tot eind van de maand. Dat betekent nog 2x10 winnaars die in de prijzen kunnen vallen. Je ontvangt een kanskaart bij besteding van minimaal 5 euro bij een van de winkeliers. 

Schermafbeelding 2021 09 17 om 21.29.48 copy
-advertenties-

-goede doel-