duo_plumeau_kinderboekenweek     Lezen is leuk, lezen is goed en lezen is ook heel leerzaam. In de bibliotheek in het Forum werd op woensdag 15 september de Kinderboekenweek op een hele bijzondere manier geopend. Speciaal voor hen die in het onderwijs werken, en hiervoor werden uitgenodigd.

Het bekende stel, duo Plumeau (All-in One: John Tuinebreijer en Duane Ruijtenbeek), zette met hun komische act de hele boel op zijn kop. Zienderogen leek het publiek amusant verrast door dit lachwekkende duo. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘beroepen’. Nou daar wist duo Plumeau wel raad mee. Een knettergekke act volgde waarin de diverse beroepen op een hilarische wijze werden neergezet. Maar ook andere karakters, zoals een arts, een dienstmeid, een kok, een postbode, een timmerman, een piloot, een boswachter en een heel bijzonder bloemenvrouwtje, wisten de genodigden te amuseren.

 duo_plumeau_kinderboekenweek2  duo_plumeau_kinderboekenweek3

 

In de diverse boekenkraampjes kreeg men een goede impressie over het grote aanbod aan prachtige en spannende boeken. De Zoetermeerse bibliotheek organiseert talloze, leuke kinderactiviteiten. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheek-zoetermeer.nl

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-