20210914 26354Brenda Witzier was de gelukkige winnares van de Zoetermeer actie(f)tas van de maand september. Op dinsdagochtend 14 september mocht zij uit handen van de Burgemeester de 14de editie van de tas in ontvangst nemen. De uitreiking van de tas vond plaats op de redactie van Zoetermeer Actief in het Forum.

 

20210914 26350In afwachting van de burgemeester wierp winnares Brenda uit de wijk De Leyens alvast een nieuwsgierige blik op de inhoud van de tas. Bij het zien van de hoeveelheid aan cadeautjes, waardebonnen en verse producten, vroeg Brenda zich even af of dat wel ging passen op de fiets. De tas is dan ook gevuld door ruim 25 ondernemers, stichtingen en winkels uit Zoetermeer.

Niet alleen Brenda, maar ook burgemeester Bezuijen was onder de indruk van de vrijgevigheid van de ondernemers. “De tas is een mooi initiatief waarmee Zoetermeer actief lokale ondernemers onder de aandacht brengt en je als winnaar, de stad en ondernemers beter leert kennen. Dat winnaars cadeautjes doorgeven en de tas zo een sociaal aspect meegeven is prachtig”, volgens de burgemeester. Samen met de winnares bekeek hij na de officiële overhandiging nog de uitgestalde inhoud van de tas.

 

Sociale tas

20210914 26355Brenda, die zich even bij haar collega’s geëxcuseerd had om tas in ontvangst te nemen, wil ook van deze 14de tas een sociale tas maken. “Ik ga thuis alles lezen en bekijken samen met mijn man en kinderen, bepalen wat we graag zelf willen houden en de rest wordt weer een cadeautje voor iemand anders.” De soep en de jam van Buurttuin de Zoete Aarde, de biertjes van de Zoetermeerse LVR Breweries en de groenten & fruit blijven in ieder geval in huize Witzier.

Inmiddels heeft Brenda die geen onbekend gezicht is in Zoetermeer aangezien zij vaak is te bewonderen bij Thalia Toneel Zoetermeer alvast de eerste mensen in haar omgeving blij gemaakt met een cadeautje.

De Zoetermeeractie(f) tas is een laagdrempelige manier voor ondernemers om zichzelf onder de aandacht te brengen samen met Zoetermeer actief. De tas is o.a gevuld met bier, kaas, brood, beauty, cadeaubonnen van dierenwinkel  ‘t Dierenparadijs, de Wereldwinkel en Fruityfruits.Met waardebonnen van Bodystrong en Jessica dansen is ook de sport vertegenwoordigd. Ook kinderen vinden een cadeautje in de tas van bijvoorbeeld All in one kinderfeestjes, Geurklei en Wecycle.
31338CC4 79A6 4546 919E 734408405C99 1 201 a 

-advertenties-

-goede doel-