Rolstoelvierdaagse ZoetermeerDe organisatie van de jaarlijkse rolstoelvierdaagse is nog op zoek naar vrijwilligers die een rolstoel willen duwen en mee willen genieten van de wandelingen door de natuur en leuke gesprekken onderweg. Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. 

Sandra van der Geer is al sinds het begin van de rolstoelvierdaagse betrokken bij de organisatie: "We zien elk jaar dat er meer mensen willen meedoen met de rolstoelvierdaagse, maar dan hebben we ook weer meer vrijwilligers nodig die meehelpen met het duwen van de rolstoelen! Ik hop echt dat er zich nog een paar mensen aanmelden, want het is zo sneu om mensen te moeten weigeren omdat we te weinig duwers hebben!"


Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen met de rolstoelvierdaagse. Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis locaties in Zoetermeer. Eventueel zorgt de organisatie voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die uw rolstoel duwt. Deelname kost € 7,-.

Nieuwe sponsor: Liftintermediair

Marcel Mars van Liftintermediair heeft zich aangemeld als sponsor van de rolstoelvierdaagse. Marcel: "Mijn bedrijf verzorgt de verticale mobiliteit, ook in veel tehuizen. Mensen zijn daar vaak afhankelijk van liften om naar boven en beneden te kunnen, maar ook van een rolstoel om lekker naar buiten te kunnen. We helpen hier dan ook graag aan mee!"

 

Geef jij een duwtje?

Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog begeleiders voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers met hun rolstoel te duwen, en begeleiders die kunnen helpen met het verkeer.
Voor consumpties, medailles en goede wandelroutes wordt gezorgd, jij zorgt voor duwkracht en aandacht. Ook mensen die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer zijn van harte welkom om mee te helpen als vrijwilliger.
Bel of mail met Sandra van der Geer op 06 42 252 613 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-