20210912 26268Het Stadshart Zoetermeer werd zondag betoverd door 10 verschillende sprookjes die samen een leuke speurtocht voor kinderen vormden. De sprookjes zaten 'verstopt' in de etalages van winkels en kwamen pas in beweging als kinderen op de magische sticker op het raam drukten.

 sprookjesspeurtocht  sprookjesspeurtocht

 

Zo liepen deze zondag heel veel kinderen in het winkelcentrum met de Sprookjesspeurtochtkaart om alle letters van de sprookjes te verzamelen. "Heb jij Roodkapje al gevonden? Nee! Die zoek ik ook nog! Maar Vrouw Holle weet ik wel, zij staat beneden in de Passage!", gaven de kinderen en ouders elkaar tips om alle sprookjes te pakken te krijgen. 

 Sprookjes Sprookjes 

 

In de Passage konden de kinderen ook luisteren naar de Sprookjesboom, die net als in de Efteling de hele dag verhalen vertelde aan de kinderen. Ook de schminkstand stond in de Passage en beneden aan de roltrap konden de kinderen die alle letters gevonden hadden een kleine verrassing ophalen bij de Tovenaar.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-