seniorwebStichting SeniorWeb Zoetermeer wil weer aan het werk, de vrijwilligers staan te popelen om weer mensen te helpen met digitale problemen of internetfraude. Zaterdag geven zij in het Forum voorlichting over alle activiteiten.

De stichting heeft door corona een tijdje stil gestaan, maar pakt nu de draad weer op. Nieuw is een speciale workshop: ‘Veilig door de digitale wereld’. In deze workshop proberen zij ervoor te zorgen dat de deelnemers zoveel kennis opbouwen over internetfraude, dat zij niet meer het slachtoffer worden van deze digitale vorm van criminaliteit. Verder is er informatie over tablet en smartphone, Windows cursussen en de succesvolle fotocursussen.

 

Op de zaterdagen 11 en 18 september staan de vrijwilligers van Stichting SeniorWeb Zoetermeer van 14.00 tot 15.00 uur bij de ingang van de hoofdbibliotheek. Zij hebben folders en inschrijfformulieren bij zich en u kunt uitgebreid voorlichting krijgen over alle activiteiten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-