uitfestival zmTraditiegetrouw is het UITfestival Zoetermeer dé aftrap van het nieuwe culturele seizoen waarbij iedereen kennis kan maken met het culturele aanbod van de stad. Van 10 tot 19 september zijn er optredens en workshops in de wijken van de stad.

Tijdens het UITfestival wordt een voorproefje gegeven van de kunst- en cultuuractiviteiten die komend seizoen te beleven zijn in Zoetermeer. De meeste optredens en workshops zijn grotendeels gratis toegankelijk en vinden plaats in de wijken.
“De cultuur- en evenementensector hebben het nog altijd zwaar te verduren tijdens de coronapandemie”, geeft wethouder Margreet van Driel (evenementen) aan. “Gelukkig is er weer meer mogelijk en heeft de organisatie een heel leuk en omvangrijk festival neergezet. Ga kijken en laat je verrassen! Want juist nu is het voor alle deelnemers een enorme steun in de rug als het UITfestival een grote opkomst en succes kent.”

 

Laat je verrassen!

Tijdens het UITfestival is er naast theater, dans, zang, film en workshops nog veel meer te beleven. Het programma van het UITfestival Zoetermeer is net zo divers als de professionele makers en het lokaal talent die eraan meedoen. Op vrijdag 10 september start het programma met een culturele wandeling langs zes plekken in Zoetermeer. Laat je hier verrassen door verschillende kunstvormen en sluit de avond af met een feestje bij Cultuurpodium Boerderij. Op zaterdag 11 september starten ook de wijkprogramma’s met diverse workshops en muzikale optredens van leerlingen, groepen en verenigingen uit Zoetermeer.

Bekijk alle informatie en het volledige programma op www.uitfestivalzoetermeer.nl.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-