Gluren bij de buren 2021De optredens van Gluren bij de Buren zijn in 2021 eenmalig verplaatst naar buiten: in tientallen tuinen in Zoetermeer en omstreken worden optredens gehouden. Veilig in de frisse lucht Gluren bij de Buren kan zondag 5 september tussen 12:00 en 17:00 uur.

 

Het programma is al bekend en online in te zien via: https://glurenbijdeburen.nl/informatie/programma. Er is zoals vanouds weer van alles te beleven, van ervaren zanger Johan Rensen die in zijn eigen tuin zal optreden, tot dichter Adri Smits die met zijn publiek op zoek gaat naar de betekenis van gedichten. In de Soete Aarde kunt u genieten van Ierse ballads gespeeld door Blue monday en in Rokkeveen treedt saxofoon/basgitaat kwartet El Fradisa op in een tuin.

Route maken

Op de website https://glurenbijdeburen.nl/informatie/programma kun je gemakkelijk een eigen route samenstellen met je favoriete optredens. Reserveren voor een optreden is niet mogelijk. Er wordt 1,5 meter afstand aangehouden tussen de gasten, een optreden kan dus eerder vol zijn dan in andere jaren.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-