teckel die zielig op kijktTijdens de Nederlandse dag van de Teckel zal er geen hond op straat zijn in de Dorpsstraat. De jaarlijkse populaire Teckeldag kan niet door gaan. De gemeente verleent geen vergunning. Als alternatief wordt er een online Teckelbraderie gehouden. 

Al jaren organiseert dierenwinkel 't Dierenparadijs in de Dorpsstraat de Teckeldag op de eerste zaterdag van mei. Dit jaar kon dat niet door gaan en werd gehoopt dat deze dag na de zomervakantie toch door kon gaan. Verwacht werd dat op 18 september de maatregelen versoepeld zouden zijn, maar het bleek anders.  De vergunning wordt niet verleend door de gemeente omdat het evenemententerrein omheind moet zijn volgens de regels. Dit is in de Dorpsstraat niet te realiseren en daarom heeft de organisatie gezocht naar een alternatief.

 Altijd iets speciaals

De Teckeldag heeft altijd iets speciaals. Zo werd er in 2019 de grootse Teckel groepsfoto gemaakt. Dit jaar gaan de kraamhouders die er zouden staan, online. Dit start op 18 september om 10.00 uur op de Facebookpagina: Nederlandsedagvandeteckel


Volgend jaar op 7 mei hoopt de organisatie toch weer een geweldige Nederlandse dag neer te kunnen zetten.

Voor een overzicht van evenementen die wel door gaan, kijk op onze complete agenda.

-advertenties-

-goede doel-