De reünie van discotheek Locomotion die op 25 september zou plaatsvinden is afgelast. De organisatoren schuiven dit festival een jaar door. Het is voor hen niet haalbaar om de reünie onder de huidige maatregelen te organiseren. Ook niet wanneer er verder versoepeld gaat worden.

auto met tekst locomotion reunie

Het zou een groots feest worden, de Locomotion Reünie zou hét moment zijn waarop de 'stappers van toen' elkaar weer zouden zien. Ze zouden weer een ouderwetse discoavond gaan beleven. Maar het feest gaat niet door. De organisatie zou onder deze maatregelen maximaal 750 bezoekers mogen ontvangen in een 'outdoor event'. Wanneer de regering op 17 september verdere versoepelingen zou aankondigen, is de tijd te kort om het festival te organiseren.

"Hierdoor hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten het leukste festival van Zoetermeer uit te stellen en een jaar door te schuiven naar de laatste zaterdag van september 2022," zo laat de organisatie weten.

 

Tickets houden of retour

De organisatie laat weten dat zij geen aanspraak maken op het garantiefonds, waardoor alle tot nu toe gemaakte kosten voor hun rekening zijn. Een zware tegenvaller voor de organisatie. Toch willen zij niet opgeven en hebben de reünie een jaar verzet naar 24 september 2022. Zij hopen dat mensen hun gekochte tickets willen behouden tot volgend jaar. Wanneer mensen willen hun geld terug willen, kunnen zij gebruikmaken van het formulier via deze link. Het geld zal in december teruggestort worden.

 

Bron foto: Facebook Locomotion reünie

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!-advertenties-

-goede doel-