introductie studenten zoetermeer
Zoetermeer verwelkomt ook dit jaar weer zo’n 100 nieuwe HBO-ICT-studenten van De Haagse Hogeschool in de Dutch Innovation Factory. De studenten verkennen de stad tijdens hun introductieweek en kunnen op het Stadhuisplein op de foto met de burgemeester en de wethouder onderwijs.


De jaarlijkse groepsfoto met burgemeester Bezuijen en onderwijs-wethouder Jan Iedema gaat vanwege de 1,5 meter maatregel niet door. Maar de studenten gaan wel, als onderdeel van een van de opdrachten, met een pop-up afbeelding op ware grote met de burgemeester en wethouder op de foto. Ook de tweedejaars studenten maken een rondtoer om de stad, na een jaar van thuis studeren, beter te leren kennen.

Burgemeester Bezuijen en wethouder Iedema (Onderwijs) heten de studenten van harte welkom. “Ook dit jaar is een creatieve manier gevonden om de studenten kennis te laten maken met elkaar en met de stad. Er is veel te beleven in Zoetermeer en er liggen volop kansen. Ruim 20% van de IT-bedrijven in de regio zijn hier gevestigd en op het Dutch Innovation Park zijn er veel mogelijkheden om tijdens hun studie praktijkervaring op te doen. We wensen ze veel succes en plezier”, aldus wethouder Jan Iedema.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-