nicolaasjong actie​​In de week van 30 augustus – 5 september is er net als vorig jaar weer een inzamelingsactie voor de voedselbank bij alle vestigingen van de Albert Heijn in Zoetermeer. Vrijwilligers van NicolaasJong, de jongerenafdeling van de Nicolaaskerk, gaan zich weer inzetten voor deze actie.


De vrijwilligers zullen bij de ingang flyers uitdelen aan mensen die bij de AH boodschappen komen doen. Klanten wordt gevraagd of zij wat extra’s kunnen kopen voor de voedselbank, zodat de voedselbank na de zomervakantie weer voldoende goederen heeft om alle mensen die lid zijn van de voedselbank te kunnen helpen.


Meehelpen?

Wie wil meehelpen met de actie kan een e-mail naar Ronald Spaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen met als onderwerp ‘Aanmelding vrijwilliger voedselbankactie’. Geef daarbij ook even aan op welke dag en tijd je beschikbaar bent.

Foto: NicolaasJong tijdens een vorige actie

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-