Rolstoelvierdaagse ZoetermeerNa een jaar overgeslagen te hebben komt hij er dit jaar weer aan: de jaarlijkse rolstoelvierdaagse. Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die een rolstoel willen duwen.

Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen met de rolstoelvierdaagse. Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis locaties in Zoetermeer. Eventueel zorgt de organisatie voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die uw rolstoel duwt. Deelname kost € 7,-.

Geen intocht in het Stadshart vanwege corona

Maandag t/m donderdag vertrekt de rolstoelvierdaagse om 14:00 uur (13:30 uur verzamelen) vanaf verschillende locaties voor de route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag 23 september is de laatste dag van de rolstoelvierdaagse.
Vanwege de opmars en de hoge besmettingsrisico’s van de Deltavariant van het coronavirus is besloten om geen centrale intocht in het Stadshart te doen. Wel is er op donderdag op kleine schaal een klein feestje per (start)locatie. Uiteraard houden we ook hierbij rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

 

Geef jij een duwtje?

Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog begeleiders voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers met hun rolstoel te duwen, en begeleiders die kunnen helpen met het verkeer.
Voor consumpties, medailles en goede wandelroutes wordt gezorgd, jij zorgt voor duwkracht en aandacht. Ook mensen die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer zijn van harte welkom om mee te helpen als vrijwilliger.
Bel of mail met Sandra van der Geer op 06 42 252 613 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-