silverdome jeu de boulesNu de evenementenhal van Silverdome niet meer in gebruik is als vaccinatielocatie, wordt de Oval weer omgetoverd tot een tijdelijke, hippe pop-up Jeu de Boules bar genaamd Dolle Boules. In december was de jeu de boules baan al kort open, maar moest toen al snel weer sluiten door de lockdown. 

Nu de meeste maatregelen weer versoepeld zijn, opent Dolle Boules vanaf vrijdag 3 september de deuren opnieuw voor jong & oud. De banen zijn enkel te reserveren op vrijdag van 17.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 20.00 uur.

 

Winterse gezelligheid

Dolle Boules staat garant voor een middag/avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een sportief jasje. Op de bovenbaan waan je je in een winterse gezelligheid met kerstbomen, glühwein, voldoende heaters, maar vooral een dolle boel. Naast de 4 indoor jeu de boules banen zijn er ook diverse XL spellen/ping pong/tafelvoetbal en nog veel meer.
In de bar kun je terecht voor een hapje en een drankje of een borrelpakket.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-