workshop ukeleleHeb je altijd al een instrument willen leren bespelen, maar denk je dat het te moeilijk is of veel tijd kost? Dan heb je waarschijnlijk de ukelele nog niet ontdekt. Op zondagmiddag 22 augustus wordt er door Brigitte Berghahn van B Ukeful een workshop ukelele spelen gegeven, in de Hof van Seghwaert.

In deze workshop van 2 1/2 uur leer je op een ontspannen manier de basis van het ukelele spelen. Na deze workshop kan je een of meerdere liedjes begeleiden. Om mee te doen hoef je geen muzikale achtergrond te hebben of noten te kunnen lezen. Ook als je denkt dat je niet muzikaal bent, ben je van harte welkom. Je zult verrast zijn hoe snel je al een deuntje kunt spelen. Waar het vooral om gaat is het plezier en de gezelligheid. Met de vrolijke klanken van de ukelele gaat dat zeker lukken. Kosten: 25 euro (incl. koffie/thee en gebruik ukelele). De workshop is geschikt voor jong en oud (vanaf 15 jaar).

Zou je graag meedoen maar kan je niet op deze dag, neem dan toch even contact op. Er worden regelmatig workshops gegeven. Aanmelden of meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.b-ukeful.com.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

 

-advertenties-

-goede doel-