vaccinatie SilverdomeOp de vaccinatielocatie Silverdome in Zoetermeer kun je nu ook langs komen zonder afspraak om je coronavaccinatie te halen. Mensen die nog geen tijd hebben gehad om een afspraak te maken moeten wél opschieten: 15 augustus is de laatste dag dat er geprikt wordt in Silverdome.

Vanaf deze week kun je ook zonder afspraak een vaccinatie halen bij de Zoetermeerse locatie Silverdome. Mensen moeten wel een geldig identiteitsbewijs meenemen, en ontvangen dan ook de registratiekaart waarmee ze kunnen aantonen gevaccineerd te zijn.

De meeste mensen in onze regio zijn al gevaccineerd, de grote priklocaties zijn daarom niet meer nodig volgens de GGD. Wie nog een afspraak heeft staan voor ná 15 augustus wordt per sms geïnformeerd over een andere locatie in Haaglanden om het vaccin te halen. Dit kan dan ook in Den Haag zijn, aldus de woordvoerder van de GGD.

In heel Haaglanden zijn ruim een miljoen vaccinaties gezet tegen het coronavirus. Er moeten nog wel wat mensen gevaccineerd worden, maar daarvoor is het niet nodig om de grote priklocaties open te houden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-