DBC83E33E 0484 407D AFD0 45BB9E828702e organisatie van het Sweetlake festival laat weten het geplande festival definitief te cancelen. “Met de nieuwe maatregelen die gesteld zijn voor eendaagse festivals met de toegestane 750 bezoekers kunnen we geen goed festival neerzetten”, laat de organisatie weten.

Het festival dat zou plaatsvinden op zaterdag 28 augustus verhuist naar 27 augustus 2022. De organisatie heeft lang de hoop gehouden dat het festival dit jaar georganiseerd kon worden. Op social media laten ze weten dat na maanden van voorbereidingen de nieuwe maatregelen het onmogelijk maken om de sfeer die ze willen neer te zetten. Vooral de regel van 750 bezoekers maken het onmogelijk. “Ons festival gaat deze bezoekersaantallen ruim overschrijden. We gaan ons nu focussen op volgend jaar. We willen in 2022 een knallende 1ste editie van het festival neerzetten", laat de organisatie weten.

Mensen die voor dit jaar al een ticket hadden gekocht horen binnenkort wat er met de tickets gaat gebeuren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-