Lamboo
PingProperties ontwikkelt op de Dutch Tech Campus een gloednieuw hoofdkantoor voor Lamboo Mobile Medical (Lamboo). Hiermee krijgt het Dutch Innovation Park – na Topcon – in korte tijd de tweede grote bouwimpuls voor een internationaal opererend bedrijf.

Lamboo zal naar verwachting eind 2022 haar intrek nemen op de campus. Met de realisatie van dit nieuwbouwproject zet PingProperties een volgende belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus tot een duurzame campus voor bedrijven gericht op smart mobilty, ICT en e-health & care.


Ligging

Na oplevering van het gebouw aan de Werner von Siemensstraat 35 beschikt Lamboo 13.500 m² over bedrijfsruimte en 1.100 m² kantoorruimte. De uitstekende ligging en de voordelen van de campus speelden voor Lamboo een belangrijke rol in de keuze voor de Dutch Tech Campus.

Lamboo Medical is marktleider in de ontwikkeling en bouw van innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scanners, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden. Vanuit de hele wereld is er belangstelling voor de unieke medische accommodaties die worden voorzien van de nieuwste technologieën.

-advertenties-

-goede doel-