naimaHet Kindvrije Event, zondag 1 augustus, is er voor vrouwen die bewust hebben gekozen voor geen kinderen. Vrouwen die bewust kindvrij zijn kunnen elkaar ontmoeten bij de Eigen Wij en samen meedoen aan de activiteiten.

Naïma Ouled L’Kadi, zelf bewust kindvrij is founder van Rebels With A Cause (startende ondernemer), waarbij haar missie is om bewust kindvrije vrouwen te verbinden met elkaar. Het allereerste moment is 1 augustus waarbij zij vrouwen bij elkaar brengt. Naïma: “We starten met een bijzonder leuke interactieve activiteit waarbij je in een half uur tijd al zeker 10 andere vrouwen gesproken hebt en je goed gaat beseffen dat jij niet alleen en zeker niet raar bent.”

Het Kindvrije Event op 1 augustus 2021 staat in het teken van verbinding, vertrouwen en (h)erkenning, waarbij lokaal wordt samengewerkt met verschillende ondernemers. Er zijn verschillende activiteiten, waaronder meditatie/visualisatie, Henna art creaties, lekkere hapjes en muziek. Boudoirfotografe Yvonne maakt persoonlijke portretten (apart bij te boeken).

01 augustus 2021 11:00 tot 16:00uur 'Eigen Wij' Voorweg 112 in Zoetermeer
Er is plek voor 50 vrouwen. Tickets (€43,35) zijn te koop via:

https://hetkindvrijeevent01082021.eventgoose.com/

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-