Scylla Theaterproducties zoekt spelers voor Een Midzomernachtsdroom, van William Shakespeare. Het verhaal van een bruiloft, van liefde en ruzie, van list en bedrog, verzoening en tovenarij komt volgend jaar naar Zoetermeer, acteurs kunnen zich nu opgeven om hierin mee te spelen.

AuditieBanner
Voor Een Midzomernachtsdroom zoekt Scylla 20 acteurs van diverse leeftijden. De voorstelling wordt geregisseerd door Johannes Eichwald en Marit Nikerk-Ruijters. Scylla Theaterproducties is een enthousiaste amateurstichting. Daarom is voor deze productie is een spelersbijdrage van €50,- verplicht.
Een Midzomernachtsdroom zal worden opgevoerd op 7 en 8 mei 2022 in het CKC Zoetermeer. De repetities zullen plaatsvinden op maandagavond van 20.00 tot 22.30 uur (vanaf 4 oktober). Daarnaast zijn er twee repetitiezondagen op 12 maart en 10 april en een generale repetitie op 6 mei.

Het verhaal

Er is een groot feest. Theseus, de hertog van Athene, en de amazonekoningin Hippolyta gaan trouwen! Voor de bruiloft studeert een groepje werklieden een dramatisch toneelstuk in. Terwijl de spelers druk bezig zijn met de voorbereidingen vluchten vier jonge Atheense mensen het bos in, op zoek naar liefde. Echter wordt dit ze moeilijk gemaakt wanneer ze belanden in een echtelijke ruzie tussen de Elfenkoning Oberon en zijn koningin Titania. Bovendien bemoeit zich Oberons dienaar, de kobold Puck met iedereen en zorgt met zijn toverkunsten voor extra verwarringen bij geliefden en lieden. Wie vindt uiteindelijk zijn liefde, en wie komt er bedrogen uit aan het einde van deze midzomernachtsdroom?

 

Audities

Op de auditiepagina op http://www.scyllaproducties.nl/Audities/ vind je alle rolbeschrijvingen. De audities vinden plaats op zondag 3 oktober in Zoetermeer. Je kunt je opgeven voor de audities door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voeg daarbij je CV met relevante theaterervaring, contactgegevens en een actuele foto van jezelf.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-