Unknown copy copy copy copy copyinZet het samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer start vanaf maandag 26 juli weer met de ouderenochtend. De ochtenden staan in het teken van samenkomen, aanspraak en activiteiten afgesloten met een gezamenlijke lunch.

De groep ouderen komt al jaren op maandag samen en staan bekend als ‘het vonkje’ in de wijk. De ochtenden die jarenlang door Piëzo in sporthal Oosterpoort werden georganiseerd, worden vanaf maandag op een andere locatie aangeboden, namelijk in het Inzet wijkpunt Oosterheem aan het Zanzibarplein 5. Door de omschakeling van Piëzo naar inZet werd de groep tijdelijk opgevangen door de Oosterkerk, gelegen in de wijk.

Een vrijwilliger van Inzet: “Het was een hele omschakeling voor de hechte groep die niet op de hoogte was gebracht van de veranderingen. Nu inZet een nieuwe locatie heeft en de activiteiten weer opgestarten en de groep weer een vaste plek heeft is er rust.”

Naast de koffieochtenden worden er diverse andere activiteiten voor ouderen aangeboden. Je kunt er terecht voor een cursus, workshop bloemschikken of handwerken. Er worden ook sportactiviteiten zoals fifty fit, koersbal en yoga gegeven. Door corona zijn alle activiteiten op afspraak en inschrijving.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-