tempImageTuNBV8De 6de editie van de Zoetermeer actie(f) tas is overhandigd aan winnares Karin uit Oosterheem. De volle tas cadeautjes van lokale ondernemers werd enthousiast en vol verbazing in ontvangst genomen. De omvang van onze goedgevulde tas was veel groter dan ze had verwacht.

De tas word maandelijks door Zoetermeer actief op social media weggeven door een prijsvraag of een deel en like actie. Het onderwerp van de prijsvraag is een sponsor uit de tas, deze maand was dit Buurttuin de Zoete aarde. Karin: “Ik hou van de natuur, biologische en natuurlijke producten. Ik ben nog nooit op de Zoete aarde geweest, maar door de beschrijving van de tuin in de prijsvraag, staat hij nu op ons bezoeklijstje. Ik dacht dat de Zoetermeer actie(f) tas een tasje met producten van de tuin was. Ik was dan ook verbaasd dat het een megatas betrof met allerlei cadeautjes van ondernemers uit Zoetermeer.”  Het kopje soep op de Zoete aarde gaat ze binnenkort nuttigen tijdens een bezoekje waarbij ze gelijk ze bon voor een pot zelfgemaakte jam gaat verzilveren.

De tas zelf is door zijn strandtas formaat al erg handig en is bedrukt door een lokale ondernemer. In de tas vind je allerlei leuke en tempImageqRuRhohandige cadeautjes. Van een pleisterdoosje van het Rode Kruis tot een cadeaubon van een beautysalon Estarell3. De inwendige mens komt ook aanbod in de tas, van donuts en biologisch brood tot verse groenten en fruit. Kinderen kunnen heerlijk lezen in het kinderboek van Wecycle. Huisdierenworden extra verwend door de cadeaubon van ‘t Dierenparadijs.

De tas heeft even een zomervakantie stop, maar de eerstvolgende editie in september is een bijzondere! Deze wordt op onze redactie overhandigd door niemand minder dan onze burgemeester. Wil jij kans maken op onze tas en net als Karin zelf genieten van de cadeautjes en ze uitdelen aan anderen, volg ons op Facebook en Instagram dan ben je altijd op de hoogte.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-