20210720 25769Sandra van der Geer (Rolstoelvierdaagse), Mark Merckens en Tineke van der Goot (Magisch Zoetermeer)

Magisch Zoetermeer heeft een cheque van 1000,- uitgereikt aan de Rolstoelvierdaagse Zoetermeer. Na een jaar over te hebben geslagen in verband met corona, staat het evenement waar honderden ouderen al naar uitkijken nu op de agenda voor september dit jaar.

Sandra van der Geer van de Rolstoelvierdaagse nam de cheque aan van Tineke van der Goot, Magisch Zoetermeer. Sandra: “Het zou heel mooi zijn als we in het najaar weer kunnen starten met de Rolstoelvierdaagse, er wordt zó naar uitgekeken! Op de laatste dag van de vierdaagse hebben we altijd een concert waar iedereen samenkomt, dat kan nu nog niet. Maar we hebben leuke ideeën om er een doorloop door het Stadshart van te maken met muziek van een dj. Dat geeft geen opstoppingen op één plek zodat iedereen nog de goede afstand kan bewaren.”

De Rolstoelvierdaagse zal het geld besteden aan leenrolstoelen voor mensen die zelf geen rolstoel hebben en leuke attenties voor onderweg. Sandra: “Het idee van de Rolstoelvierdaagse is zo’n groot succes in Zoetermeer dat we dit nu ook in andere gebieden van Palet Welzijn gaan starten! Bijvoorbeeld in Gouda, Hillegersberg en Woerden wordt nu ook een Rolstoelvierdaagse opgestart. Zo kunnen nóg meer mensen genieten van de rolstoelwandelingen in de buitenlucht!”

 

Rolstoelvierdaagse 2021

Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen. Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan! De organisatie kan eventueel zorgen voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die de rolstoel duwt. Deelname kost € 7,-.

Kijk op www.paletwelzijn.nl  onder het menu ‘Zoetermeer’ voor nadere informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-