Eerste paal fotoNa maanden van voorbereidingen was het vorige week zover: Wethouder Jan Iedema sloeg samen met Zoetermeerse ondernemer Melvin Kuipers de eerste paal van het nieuwbouwpand van garage Autoservice Kuipers. De garage vestigt zich begin 2022 op de Wiltonstraat 2a in de Hoornerhage.


Autoservice Kuipers is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Gestart in een klein pand aan de Storkstraat en na 4 jaar verhuisd naar een pand aan de Wiltonstraat 2. Nu 10 jaar verder wordt het tijd voor een groter en moderner pand. Het nieuwe pand van ruim 1600m2 telt straks 2 etages, een lift, 10 bruggen, een grote showroom én een wasstraat. Klanten hoeven straks niet veel verder te rijden voor de nieuwe locatie; het pand wordt namelijk gebouwd naast het huidige pand. Begin dit jaar werden de bomen al gekapt en begin deze maand zijn de hekken geplaatst. Naar verwachting wordt het pand begin volgend jaar opgeleverd.


Eigenaar Melvin Kuipers: “Na veel voorbereidingen en gesprekken start deze week officieel de bouw van ons nieuwe pand. De nieuwe garage wordt een ‘groen’ pand waarbij er tijdens de bouw zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is het pand compleet gasloos en ligt het dak straks vol met zonnepanelen om zoveel mogelijk energie terug te winnen. Een plek waar wij ons verder kunnen blijven onderscheiden in de transparantie en service waar wij voor staan. Kortom, … een autobedrijf van de toekomst met de service van nu!”

-advertenties-

-goede doel-