workshop MarionBij stichting de Eigen Wij aan de Voorweg 112 worden in de zomermaanden juli en augustus leuke creatieve workshops gegeven door Made 2 Art. De eerste twee workshops zijn Houtbranden en Stippenkunst.


Desi van ‘DSIart’ en Marion van ‘Marimore Design’ zijn onder de naam ‘Made 2 Art’ van start gegaan met creatieve workshops. De eerste workshop Houtbranden was al een succes en wordt later deze zomer nogmaals gegeven. Op 21 juli staat de workshop: Stippenkunst op het programma.
Bij de workshop Stippenkunst kunnen de deelnemers kiezen voor een leuke mok of kopje om deze met speciale porseleinverf te stippen. Met stipstokjes, voorbeelden, inspiratie en begeleiding kunnen de mooiste -en vooral heel unieke- mokken of kopjes gecreëerd worden. Er zullen verschillende stipkunsten getoond worden ter inspiratie; van een aboriginal-stijl, mandala-stijl tot aan confetti-stijl. Maar het leukste is toch wel om je ‘eigen’ stijl te creëren. Marion en Desi staan ervoor om de eigen creativiteit bij iedereen naar boven te laten komen of te stimuleren het verder te ontwikkelen.


De zomerworkshops zijn vanaf € 12,50 en altijd inclusief gebruik van materiaal en een product. De workshops vinden plaats op de woensdagochtend tussen 10 en 12 uur tijdens de inloopochtend van de Eigen Wij (Voorweg 112), die in het teken staat van het (gratis) ‘Thee en Koekie moment’.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-