groepsfoto kamp
YMCA Zoetermeer zorgt al vele jaren voor een onvergetelijke week met vooral veel plezier voor 62 kinderen uit Zoetermeer in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Het zomerkamp van YMCA is deze week midden in de bossen van paleispark Het Loo in Apeldoorn.

Het is de organisatie, die volledig uit vrijwilligers bestaat, weer gelukt om een geweldig programma neer te zetten met voor ieder kind veel te beleven. Justin van Genderen, voorzitter van YMCA Zoetermeer: “Ik ben trots op wat we als vrijwilligersteam weten neer te zetten deze week. Het thema dit jaar is Jungle book. Met verschillende (sportieve) activiteiten spelen we hierop in. Maar ook met de aankleding van het kampterrein dat uit ruim 25 tenten bestaat. Speurtochten, vossenjacht, op pad met de boswachter, een escaperoom (maar dan uit een tent), een pubquiz, workshops, expeditie jungle book en natuurlijk een bonte avond is nog maar een gedeelte van het programma. We zijn blij om de kinderen een zorgeloze en hopelijk onvergetelijke week te bezorgen.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-