LustrumScoutinggroep John McCormick (JMC) bestaat in 2021 vijfenzeventig jaar. Een mooi moment om stil te staan bij de vele vrijwilligers die ook een lustrum te vieren hebben. De jubilarissen kregen uit handen van groepsbegeleider Jitske Boerkamp het Lustrumteken.

Met dit waarderingsteken werden de JMC-Toppers bedankt voor de inzet in de afgelopen jaren. Bij de welpen werden Jochem van Deventer (10 jaar), Miguel Soesman (15 jaar), Karin van Deventer van Egmond (10 jaar) en Mirjam Bakker (10 jaar) in het zonnetje gezet.

Bij de verkenners kregen Maarten Kolpa (10 jaar), Marit Hauser (5 jaar), Jasper van Roon (25 jaar) en Daan van Steveninck (25 jaar) een certificaat met mooie woorden en een speld met daarop het lustrumjaartal.

Bij de vrijbuiters werd Michiel Brons (20 jaar) verrast en bij de explorers kregen Sietske van der Niet-Stahlecker (30 jaar), Tim Christiaans (25 jaar) en Mirthe Kuiper (10 jaar) extra waardering voor het feit dat de scoutinggroep op ze kan rekenen om samen de wereld een beetje mooier te maken.

Wie ook vrijwilliger wil worden bij Scouting JMC in het nieuwe seizoen kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-