prentenboekenjachtEr is van alles te doen in de Bibliotheek in de zomervakantie. In de vakantie kunnen kinderen met hun ouders leuke activiteiten doen. Bibliotheek Forum Zoetermeer biedt diverse activiteiten aan voor verschillende leeftijden. De activiteiten kunnen thuis, buiten of in de bibliotheek gedaan worden.

Vond je het afgelopen jaar ook zo leuk om op berenjacht te gaan? Dan bof je enorm. Want tijdens de zomervakantie kan je op jacht naar prentenboeken. Doe mee en win een gratis vingerpoppetje. Op de website van de bibliotheek vind je de Prentenboekenjachtkaart. Download deze of haal hem op in de Bibliotheek. www.bibliotheek-zoetermeer.nl///prentenboekenjacht-bingokaart-zoetermeer-2021

Heb je een boek gevonden? Streep hem dan af. Je mag de titel van het boek erbij schrijven. Heb je je Prentenboekenjachtkaart vol? Laat je volle Prentenboekenjachtkaart zien aan de Bibliotheek medewerker in het Forum, Rokkeveen of Oosterheem en krijg een gratis vingerpoppetje. Help je ook mee met de Prentenboekenjacht? Zet dan een prentenboek voor het raam en vraag iedereen in de buurt dat ook te doen. 

Voor de Prentenboekenjacht is aanmelden niet nodig.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

 

-advertenties-

-goede doel-