wandeling 4Netwerk Zoetermeer organiseert in samenwerking met Sportief Wandelgroep Zoetermeer zaterdag 7 augustus 2021 voor de zestiende keer de Wandeltocht Zoetermeer (voorheen Floravontuur Wandeltocht). Met afstanden van 5 tot 40 kilometer is de tocht geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers.

Alle routes zijn zorgvuldig uitgestippeld, de lange routes gaan richting de Rottemeren en de 5 en 10 km blijven iets dichter bij huis en gaan richting het Bentwoud. De korte routes zijn voor iedereen geschikt, van beginnende lopers tot families met kinderen. Tijdens deze routes hoef je je niet te vervelen. Beantwoord leuke vragen waarvan je het antwoord onderweg tegenkomt.

Loop je gezellig mee? Aanmelden kan op de dag zelf bij het startbureau. Lopers van de 5 km kunnen tussen 10:00 – 15:00 uur inschrijven en voor de 10 km kan dat tussen 10:00 – 14:00 uur. Het startbureau is bij ARV Ilion, Van der Hagenstraat 36 te Zoetermeer.
Meer informatie over de wandeling is terug te vinden op de website www.wandeltochtzoetermeer.nl

De Wandeltocht Zoetermeer komt mede tot stand door Fonds 1818, Gemeente Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer, ARV Ilion en KWBN en is een event van Netwerk Zoetermeer.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-