kleding uitzoekenHet Green Team Zoetermeer organiseert zondag 11 juli een kledingmarkt op het Stadhuisplein. Het is geen gewone kledingmarkt, maar een swapmarkt waar de deelnemers hun oude kleding kunnen ruilen.

 

210618 KledingmarktOp deze manier probeert Green Team Zoetermeer aandacht te geven aan de fashion industrie, die heel schadelijk is voor het klimaat. Op het Stadhuisplein in het Stadshart krijgen mensen de kans om hun oude kleding in te ruilen voor punten. Met deze punten kunnen zij andermans ingezamelde kleding ‘kopen’. Oude kleding hoeft op deze manier niet weggegooid hoeft te worden, maar krijgt een tweede leven.

Zondag 11 juli opent wethouder Jakobien Groeneveld de kledingmarkt om 13.00 uur. Ook wie geen kleding inbrengt kan duurzaam shoppen en voor een klein prijsje leuke kleding kopen. Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel.

 

Green Team Zoetermeer

Dertien scholieren van Alfrink College, Erasmus College, Oranje Nassau College en Picasso Lyceum hebben het Green Team Zoetermeer opgericht om samen activiteiten te organiseren die bijdragen aan een duurzamer Zoetermeer. Het Green Team is gestart in maart dit jaar en probeert met leuke evenementen en acties meer aandacht te krijgen voor duurzaamheid en het milieu.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-