58f93e6a e0db 4feb a184 4b21cdd5de5f

Harrie Lamers  met Irene Campfens, mede-schrijfster van het boek

Ondernemer en verbinder Harrie Lamers kreeg tot zijn grote schrik te horen dat de ziekte van zijn moeder een terminale fase heeft bereikt. Zijn eerste boek, ‘Verbinden doe je zo’ draagt hij op aan haar.

“Het zijn even pittige tijden voor ons, maar ik hou mijn rug recht. Net als mijn moeder, die altijd zegt: 'tanden op elkaar en rug recht en huilen mag!" Dit schrijft Harrie op zijn LinkedIn profiel. Als LinkedIn-trainer kiest hij er bewust voor om dit nare bericht te delen met de mensen in zijn netwerk. Een bewuste keuze omdat hij er geen geheim van wil maken dat hij zijn moeder gaat verliezen.
“Na vele onderzoeken bleek de kanker ook in de hersenen te zitten. Inmiddels hebben wij mijn moeder overgebracht naar het Hospice om zo bij elkaar te kunnen zijn en van elkaar te kunnen genieten”, laat Harrie weten.

Deze privé aangelegenheid komt tegelijk met de lancering van ‘Verbinden doe je zo’, het eerste boek van Harrie. Het boek gaat over ‘helaasjes’ en missers in zakenrelaties en over RVO’s, relatie verwoestende opmerkingen. Harrie neemt je aan de hand van persoonlijke ervaringen mee in de wereld van netwerken en verbinden. Net als over de ziekte van zijn moeder, is hij open over de zaken die hem raken. ‘Wat als zaken tegenzitten’ is één van de onderwerpen in het boek.


Harrie heeft ook in dit boek de verbinding gezocht met andere netwerkers, die met hun verhaal ook in het boek staan.
Door de ziekte van zijn moeder, heeft Harrie ervoor gekozen om een deel van de verkoopopbrengst te schenken aan het Daniel den Hoed Fonds

Het boek is aan te schaffen via harrielamers.nl/product/verbinden-doe-je-zo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-