hennep hennep en politie jpgDe politie ontdekte zondagavond 27 juni een hennepkwekerij toen zij een woning op de Laurierzoom in Rokkeveen ingaan na een melding over een vuurwapen. Er werden drie verdachten aangehouden in de woning.

De politie kreeg rond 22:20 uur een melding dat er iemand met een vuurwapen de woning binnen zou zijn gegaan. De agenten gingen met kogelwerende vesten aan de woning binnen. In de woning bleken drie volwassenen en een kind aanwezig. Omdat in de woning een hennepkwekerij en twee (nep)wapens werden aangetroffen, werden de drie aanwezige volwassenen aangehouden. Een familielid kwam naar de woning om het kind en de aanwezige honden op te vangen. De drie verdachten, een 47 jarige vrouw uit Zoetermeer en twee mannen van 23 en 45 jaar zijn ingesloten voor verhoor. De recherche onderzoekt de zaak.Melden vermoeden hennep

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:
-Aanwezigheid van hennepgeur.
-Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting.
-Constant zoemend of ronkend geluid.
-Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-