rensen godsonZoetermeerse zanger Johan Rensen vond het na een jaar stilte wel weer tijd voor een nieuwe plaat. Na drie Nederlandstalige nummers, Ik ben het waard, Met Kerstmis en Niemand kon mijn ogen lezen, gaat hij nu een samenwerking aan met de Ierse Rory Godson.

Johan Rensen: “Everyday is voor mij een heel ander nummer dan wat de mensen normaal gewend zijn van mij.” Rory Godson, een Electronic Dance Artist uit Ierland, belde Johan in april met de vraag of hij het nummer zou willen opnemen. Rory had zijn muziek gehoord en vond Johan’s stem perfect bij zijn nummer passen.

Johan schreef tot nu toe zijn nummers zelf en vond het in het begin wel heel lastig om een tekst van iemand anders te zingen. Ook het genre is heel anders dan hij gewend is, Everyday is Electro House, snelle muziek met een computertouch. Johan: “Het was een heel lastig nummer. Niet direct om te zingen, maar meer om te maken voor een ander. Je hebt een verhaal van een ander wat je eigenlijk zingt. Dat gevoel van hem moet je dan zelf ook krijgen.”

Johan Rensen ging de studio van Foute-radio.nl in om het nummer op te nemen en stuurde de zang naar Rory Godson, die het bewerkte en het nummer af maakte. Johan: “Ik ben trots en blij dat ik een andere kant hebt mogen laten zien want het is nu echt een heel mooi nummer geworden. Voor de vaste fans is het misschien even wennen, maar na 3x luisteren gaat het in je hoofd zitten!”

 -advertenties-

-goede doel-