kickboks clinic SportmaatjesAfgelopen week organiseerden Boxing Club Zoetermeer en Sportmaatjes een kickboks clinic. Bij de laagdrempelige kennismakingsclinic bij inZet locatie Buytenwegh & de Leyens kon iedereen die kennis wilde maken met de sport meedoen.


Onder leiding van trainsters Vanessa en Natascha van Boxing Club Zoetermeer werd er in het zonnetje hard getraind door jong en oud. De deelnemers aan de clinic hebben de sport echt kunnen ervaren. En de enthousiastelingen konden zich ook direct inschrijven.

Milou van Loenen, projectleider Sportmaatjes: “Een Sportmaatje is een vrijwilliger die al lid is van de sportvereniging en het leuk vindt om iemand praktisch te begeleiden naar lidmaatschap. Tijdens de clinic stond het plezier, vertrouwen krijgen, conditie bouwen en ervaren dat trainen in een veilige omgeving met persoonlijke aandacht centraal!”

Meer weten over het Sportmaatjesproject en de mogelijkheid tot sporten neem contact op met projectleider Milou van Loenen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.., 0611715238.

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-