Present Zomerklusdagen logoStel je voor: je hebt een heerlijk huisje met een tuintje en je houdt van de zon. Je wilt graag buiten zitten op je terras, maar als je naar je terras kijkt, zie je dat je tuin vol staat met onkruid of zelfs overwoekerd is. Doordat je een beperking hebt, lukt het niet om de tuin zelf op te knappen.

Helaas heb je ook niet de financiële middelen om iemand in te huren en familie en vrienden kunnen je ook niet helpen. Hoe fijn zou het dan zijn als die tuin toch weer opgeknapt zou zijn? Het is een droom voor heel wat mensen.

Gun jij iemand in zo'n situatie een fijn plekje om weer heerlijk te kunnen genieten? En heb jij deze zomer tijd over om je vrijwillig in te zetten? Dan kun je je nu aanmelden voor de Present Zomerklusdagen. Samen met je vrienden of familie kun jij het verschil maken voor iemand. Je kunt samen een tuin opknappen van iemand die dit zelf niet kan. Jullie hebben samen een leuke en gezellige klusdag en je helpt iemand daar gigantisch mee!

De hulpontvangers zijn mensen die vanuit de maatschappelijke zorg zijn aangemeld. Dit waarborgt dat de hulp ook echt goed terecht komt. Heb je geen groep, maar wil je je wel inzetten? Dan kun je je ook als individu aanmelden. Is tuinieren niet je hobby? Andere klussen zijn ook mogelijk zoals schilderen, opruimen of laminaat leggen.

Voordelen:
• Gezellig buiten met familie/vrienden aan de slag
• Je helpt iemand die de hulp goed kan gebruiken
• Je houdt er een goed gevoel aan over
• Eenmalig vrijwilligersproject, dus geen langdurige verplichting
• Klusdata  in overleg

Enthousiast geworden? Voor meer informatie of aanmelden kun je contact met Present Zoetermeer opnemen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 06 - 38 01 79 11

  

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-