PNG afbeeldingDe Zoetermeerse Jamie Kaffa is 6 juni gekroond tot winnares van de Super Model Universe Nederland verkiezing. De 19-jarige gaat Nederland vertegenwoordigen in de internationale verkiezing, die gepland staan voor november.

De 19-jarige ontving de kroon tijdens de verkiezingen die in Rijswijk plaatsvonden en via livestream te volgen was voor publiek. Het afgelopen halfjaar was de Zoetermeerse al in training in voorbereiding voor dit moment. In die periode deed ze veel fotoshoots, modellentraining en zette zich in voor een goed doel. Jamie werd in dit traject gesponsord door twee Zoetermeerse ondernemers, Tico Schoenmakerij en Restaurant Hoeve Kromwijk. 

Jamie die nog steeds onderste boven is van de overwinning is nu extra gedreven om ook de internationale titel te bemachtigen, maar wil ook graag aan jonge meisjes uitdragen dat je mag zijn wie je bent. De Zoetermeerse is zelf een bijzondere verschijning binnen de verkiezingen, omdat zij veel tatoeages heeft en deze ook laat zien.

Jamie deed in 2020 mee aan de Miss Teen Universe Netherlands verkiezing waar ze de 7de plaats wist te bemachtigen. In december 2020 won ze door de massale steun en likes de Miss Teen Social Media.

Foto: Legendairs Photography

-advertenties-

-goede doel-