actieftas mei

Monica Lausberg (rechts) van Zoetermeer Actief reikt de Tas uit aan Sandra

De winnares van de Zoetermeerse Actie(f) Tas van de maand mei is Sandra uit Meerzicht geworden. Zij kwam dinsdagochtend 8 juni naar de redactie op het Forum om haar prijs op te halen. De Actie(f) Tas wordt mogelijk gemaakt door ruim 30 sponsors.

Sandra had haar man meegenomen om te sjouwen, dit was hard nodig want naast de tas kreeg de winnares ook een grote krat vol cadeaus. Sandra had echter vorige week bij een val beide armen geblesseerd en zit nu met twee armen in het gips. Het winnen van de tas was een welkome opkikker voor Sandra, die zich al meteen verheugde op het verrassen van vrienden en bekenden met de cadeaus. Sandra is in Meerzicht vrijwilliger bij verschillende stichtingen zoals MEVE en stichting Oosterfaantje. Sandra: "Hierdoor  ken ik heel veel mensen, ik weet precies wie ik blij kan maken hiermee!"

De Actie(f) Tas zit vol met de meest uiteenlopende cadeaus zoals, producten, vouchers en diensten van lokale ondernemers en heeft een waarde van ruim 300 euro.

 

Verheugen op EK

All in One Events heeft speciaal voor deze Zoetermeer Actie(f) tas een EK pakket samengesteld met allerlei leuke oranje artikelen voor het EK. Sandra zette al meteen de oranje EK hoed op en zal beslist de versieringen gebruiken om het huis in echte voetbalstemming te brengen.

 

Ruimte voor ondernemers

Bij de start van de Zoetermeer Actie(f) tas merkten we al snel dat het enthousiasme bij ondernemers groot is. Het is dan ook een leuke laagdrempelige samenwerking tussen ons en de sponsors. Ondernemers doneren een artikel, dienst of voucher voor een bepaalde periode waarbij wij als Zoetermeer Actief op onze site en social media reclame maken voor de tas en ondernemers. Hierbij promoten we vooral het lokale kopen en ervaren. In de tas zitten ruim 30 cadeautjes, die uitnodigen tot weggeven waarbij de tas dus ook een sociale tas is geworden.

In de Zoetermeer actie(f)tas is zeker nog ruimte voor ondernemers die het leuk vinden om mee te doen. Ken of ben je ondernemer die graag de samenwerking aangaat? Neem dan contact op met Monica Lausberg 06-41760724.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-