LeoclubzoetermeerDit jaar kan iedereen vanuit de eigen huiskamer gezellig meedoen met de thuiseditie van LEO Club Zoetermeer Pubquiz. Tot en met 13 juni kunnen de pubquizen worden gekocht op de website. Deelnemers steunen met de pubquiz ook een bewoner van de doorstroomlocatie van Limor.

Bij deze speciale editie gaat alle opbrengst naar de doorstroomlocatie voor daklozen in Zoetermeer, onderdeel van de landelijke stichting Limor. In deze doorstroomlocatie worden daklozen klaargestoomd voor het leven op een vaste verblijfplaats. Stichting Limor is hierbij afhankelijk van de Voedselbank en giften van donateurs. De opbrengsten van de pubquiz zullen gebruikt worden om pakketjes met benodigdheden samen te stellen, die de Voedselbank niet kan verzorgen. Denk hierbij aan zaken als wasmiddel, scheerschuim, maandverband en deodorant.
Iedere inschrijving staat garant aan een pakket voor één dakloze. Door je team in te schrijven, draag je er dus bij aan het welzijn van één dakloze.
De pubquiz kost € 20,-.

Meer informatie over het evenement en de inschrijfmogelijkheden worden geplaatst op: www.leoclubzoetermeer.nl/pubquiz-2021 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-