20210415 23732Mensen die een corona vaccin willen, wachten vaak nog op de uitnodigingsbrief van het RIVM. Dit is niet nodig, ook zonder brief kan je online een uitnodiging inplannen wanneer de leeftijdscategorie waartoe iemand behoort wordt opengesteld.

Een online afspraak maak je via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.  Je kan ook de brief afwachten - deze volgt veelal binnen enkele dagen tot een week - en dan naar het landelijke call center bellen voor het inplannen van de afspraak. Op de website van het RIVM wordt elke dag gepubliceerd welke geboortejaren aan de beurt zijn voor de vaccinatie. 
Wethouder Ingeborg Ter Laak (zorg): “GGD Haaglanden en de huisartsen in Zoetermeer zijn, zolang de levering van vaccins goed loopt, volop aan de slag met het vaccineren van inwoners in en rondom Zoetermeer.”


Maken van afspraak

Als mensen een online een afspraak inplannen krijgen ze drie opties met verschillende vaccinatielocaties en tijdstippen. Mensen worden zoveel mogelijk in de eigen stad ingedeeld, maar het kan ook zijn dat je op een vaccinatielocatie in de omgeving van Zoetermeer sneller aan de beurt bent. Wie liever telefonisch een afspraak maakt kan bellen met 0800-7070 (dagelijks van 08.00-22.00 uur) voor de vaccinatie.
Op de website www.coronavaccinatie.nl  vindt u alle informatie over het vaccineren tegen het coronavirus.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-