rondvaartVanaf zaterdag 5 juni start Rondvaart Zoetermeer weer met haar Poldervaarten; de openingsvaarten staan gepland op deze dag en zondag 6 juni om 13:30 uur. De vaarroute ligt in de Zuid-Hollandse polder, in het Land van Wijk & Wouden, tussen Zoetermeer en Leiden. Opstapplaats is bij boerderij ’t Geertje.

Tijdens de vaart van twee uur vertelt de gids verrassende verhalen over het ontstaan van het gebied, over vogelsoorten, planten en natuurbeheer. Behalve Poldervaarten, worden ook verschillende themavaarten, zoals Zomeravondvaart georganiseerd. Een tocht die een heel ander beeld van de natuur laat zien vanwege het schemerlicht.

Het schip De Meervaarder kan ook geboekt worden voor groepsvaarten, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes of familie reünie. Het schip is toegankelijk voor fietsers en rolstoelgebruikers.

Opstapplaats is bij boerderij ’t Geertje, Geerweg 7, Zoeterwoude. Voorlopig mogen er maar 12 passagiers per vaart mee vanwege de Corona maatregelen. Boekingen zijn vooralsnog alleen mogelijk via www.rondvaartzoetermeer.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-