avondvierdaagse medaillesDe Avond4daagse- Home Edition wordt een maand verlengd. Dat betekent dat inschrijven mogelijk is tot en met 31 juli. Mei was een natte maand en nodigde niet echt uit tot wandelen, maar nu kunnen wandelaars nog heel juni en juli meedoen met de Home Edition.

Met de Home Edition krijgt iedereen in Nederland de gelegenheid om een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals we gewend zijn. Maar alleen met een vriendje, sportmaatje of met het gezin. De vier dagen kunnen worden gelopen tot en met 31 juli 2021. Tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. En het hoeft niet per se ’s avonds of doordeweeks. Ook overdag of in het weekend kun je op pad en zelfs vanaf je vakantieadres kun je meedoen.


Inschrijven kan via de website www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl.  Per deelnemer kost deelname €6,50. Daarvoor krijgt hij iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die hij zelf kiest, maar zelf een route maken is ook mogelijk. Er is keuze uit routes van 2,5 - 5 - 10 km. Na afronding van de vier dagen wandelen ontvangt de deelnemer de officiële Avond4daagse medaille thuis.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-