deelfietsWays2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en heeft als doel mensen te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Voor deze actie heeft de HTM deelfietsen op verschillende plekken in Zoetermeer geplaatst. Vanaf 1 juni kan men deze deelfiets gratis uitproberen.

 Het doel is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deelvervoer. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit. De deelfietsen zijn een goed en duurzaam alternatief voor de auto bij korte (zakelijke) ritten en zijn handig in het voor-en natransport naar bijvoorbeeld het openbaar vervoer. De fietsen van HTM staan op heel veel plaatsen in Den Haag, Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg.

Via de probeeractie kan men 45 minuten gratis de deelfiets uitproberen. Meedoen aan de actie kan via aanmelding op de website ways2go.nl/nl/actie/probeer-een-deelfiets. Via de app HTM Fiets kan men zich registreren en zien waar de dichtstbijzijnde fiets staat. De actie loopt tot eind december 2021.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-