sh stadstheater 8Bijna een jaar geleden, op 12 maart 2020 hoorden we dat Nederland gedeeltelijk op slot moest. Omdat dit al bijna een jaar geleden is, trakteert het Stadstheater samen met cabaretière Kiki Schippers een aantal inwoners in Zoetermeer op een persoonlijke serenade.


kiki schippersKiki Schippers zou 12 maart aanstaande in het Stadstheater optreden. Maar we weten allemaal, dat dit helaas niet door kan gaan. Gelukkig komt Kiki ondanks alles alsnog naar Zoetermeer toe. Inwoners van Zoetermeer kunnen iemand nomineren die een steuntje in de rug verdient. Kiki Schippers schrijft voor diegene een persoonlijk lied en brengt de serenade op de stoep van het huis van de genomineerde. Daarbovenop trakteert restaurant STAGE kitchen & café – gelieerd aan het Stadstheater - op een volle borrelbox voor 2 personen, om na te kunnen genieten met een lekker hapje en drankje.Deelnemen

Stuur uiterlijk 2 maart 2021 een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam en adresgegevens van de persoon die jij wilt nomineren. Vermeld hierbij waarom diegene een persoonlijke serenade verdient en wie weet staat Kiki Schippers op 12 maart op de stoep. De ontvanger van de serenade moet woonachtig zijn in Zoetermeer.
Kijk voor meer informatie op www.stadstheater.nl 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-