BelastingaangifteDe bibliotheek is twee jaar geleden een samenwerking aangegaan met de belastingdienst. Vanaf 9 maart is het mogelijk om bij de Digitale HulpBalie van de bibliotheek een afspraak in te plannen voor de belastingaangifte 2020. Bij de afspraak zal strikt het reglement van het RIVM in acht genomen worden.

De getrainde vrijwilligers van de Digitale Hulpbalie van de bibliotheek helpen mensen bij het invullen van de digitale belastingaangifte, of de aanvraag voor toeslagen. Voor complexe belastingvragen, zullen zij gericht doorverwijzen. 

 

Tijden

In de wijkbibliotheek Rokkeveen is de Digitale Hulpbalie iedere dinsdag van 9 maart tot en met 25 mei geopend van 14.00 -16.00 uur. In hoofdvestiging het Forum (Frankrijklaan 6) is de Digitale Hulpbalie iedere vrijdag van 12 maart tot en met 28 mei geopend van 14.00 - 16.00 uur.  Je kan een afspraak maken via www.forumzoetermeer.nl (Digitale HulpBalie) of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-