Jacob de Boer 2Presentatrice Carolien ter Linden is samen met een filmploeg op bezoek geweest bij De Boer Maatwerk in keukens. Ze hebben opnames gemaakt voor het bekende televisieprogramma ‘Life is Beautiful’. De uitzending is zondag 21 februari om 11.45 uur op RTL4.


Life is Beautiful is een lifestyle programma en is iedere zondag te zien. Er komen allerlei zaken aan bod over beauty, gezondheid, wonen, vakanties, business en showbizz. Het programma is gericht op mensen die waarde hechten aan een mooi, gezond en gelukkig leven. Reden voor Zoetermeerder Jacob de Boer, eigenaar van De Boer Maatwerk en keukens en interieur, om mee te doen aan het televisieprogramma.


Echt maatwerk door goede samenwerking

Er is een rondleiding gegeven door het bedrijfspand en de eigen werkplaats. Daarnaast is er een bezoek gebracht aan klanten, want zij kunnen het beste vertellen hoe hun maatwerk keuken en interieur bevalt.
Jacob: “Het was superleuk om een kijkje in onze keuken te geven en straks dus ook aan een breder publiek. Wat je zondag in de uitzending kunt zien is een gave traditionele keuken die wij mochten plaatsen in Leidschendam. Het is een bijzonder mooi project waar we ook
de badkamer en woonkamer hebben betrokken in het geheel, samen met de klant. Ik zeg samen, want zo is het ook echt. Echt maatwerk ontstaat door een goede samenwerking.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-