sh Stadhuis Forum baliesBinnen het Stadhuis-Forum wordt in deze coronaperiode volop verhuisd. De bibliotheek heeft per 1 februari de begane grond definitief opgeleverd aan de gemeente, zij halen de boeken weg van deze verdieping en ook de partners van de bibliotheek krijgen een andere plek en gaan naar de 2e verdieping.

De gemeente ontwikkelt een nieuwe totaalvisie voor de begane grond, rekening houdend met het vergadercentrum, het Publieksplein en de Arbo aanpassingen in het stadhuis. De omgevingsbalie en het architectuurpunt worden ook verplaatst naar de begane grond en komen voorlopig rechts naar de vergaderruimte voor burgemeester en wethouders.

De bibliotheek wil de verbouwing van de tweede etage eind april afronden, alle partners van de bibliotheek hebben dan hun definitieve plek gekregen. De bibliotheek wil de horecaruimte onderverhuren. Momenteel zijn zij in onderhandeling met een geïnteresseerde partij. Na de herinrichting zal samen met de bibliotheek worden gekeken naar de dienstverlening en de bewegwijzering in het gebouw. Deze zal aangepast moeten worden aan de nieuwe situatie die er dan is ontstaan.

Foto: de oude situatie op de begane grond van het Stadhuis-Forum

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-