samensterkerSamenSterker, een onderdeel van Gilde Zoetermeer, wil binnen organisaties in Zoetermeer de krachten bundelen en kennis en ideeën delen. Vorig jaar hebben zij al kennis gedeeld in workshops over Teamdesk en WordPress en dit jaar komt er een cursus waarin je kunt leren hoe je een goede website bouwt.

Elke organisatie heeft kennis nodig, bijvoorbeeld op het gebied van beheer van website, financiën, sponsoren en naamsbekendheid. Veelal worden dit soort functies bij vrijwilligersorganisaties door één persoon uitgevoerd, die niet gemakkelijk te vervangen is. Gilde SamenSterker wil dit probleem oplossen door over de grenzen van vrijwilligersorganisaties heen te gaan denken. Met andere woorden: gaan samenwerken in plaats van elkaar de tent uit concurreren. Het motto is hierbij: Delen=vermenigvuldigen!

gilde samensterker
Alle cursussen zijn gratis voor vrijwilligers die zijn aangesloten bij een van de Zoetermeerse vrijwilligersorganisaties. De cursussen worden allemaal via ZOOM verzorgd. Op dit moment is nog geen programma voor 2021 bekend, maar is er wel een cursus in voorbereiding waar deelnemers kunnen leren hoe je een website kunt bouwen en hoe je die veilig, snel, herkenbaar, bruikbaar en ook makkelijk onderhoudbaar houdt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-