Schermafbeelding 2021 02 14 om 13.41.19Kelly Martens foodblogger Sweet & spicy en onze vaste columniste van ons wekelijkse column Kelly’s Keuken, wilde met Valentijn iets terug doen voor de horeca. Met haar partner stippelde ze een Valentijn route uit door Zoetermeer en ging met een grote bos rozen op pad.

De horeca die sinds oktober gesloten is wegens corona heeft het zwaar. Kelly, die het uit eten gaan en contact met horeca ondernemers erg mist, probeert door regelmatig te bestellen de horeca toch te steunen. Met de valentijns wandeling sloeg ze twee vliegen in één klap, een heerlijke romantische wandeling met haar partner en heerlijke hapjes en drankjes onderweg.

Kelly: “Mijn partner en ik lopen wel vaker een rondje door Schermafbeelding 2021 02 14 om 13.49.51Zoetermeer waarbij we take-away gerechtjes of drankjes halen. Dat inspireerde mij zo dat ik een Valentijnsroute voor ons twee maakte. Hierbij overhandigden we elke horeca ondernemer een roos met een persoonlijk kaartje eraan, waarmee we wilden laten zien dat we aan ze dachten. Uiteraard namen we gelijk overal iets lekkers mee.” Kelly koos speciaal dertien februari voor haar wandeling aangezien een hoop ondernemers het op Valentijnsdag al erg druk hebben met bestellingen.

De route liep langs negentien horeca ondernemers zowel gevestigd in het Stadshart als in de Dorpsstraat. ”De lach op hun gezicht was precies waar we op hoopten, het was een fantastische middag,” vertelt Kelly op haar instagram. Vandaag begon zij uiteraard de dag met een heerlijk besteld Valentijnsontbijt.
Schermafbeelding 2021 02 14 om 13.51.22

 

 

-advertenties-

-goede doel-